keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Ensimmäinen työkeikka... tai ei sittenkään

Klo. 8:56 sain tänään puhelun eräästä yrityksestä, jossa olin aikaisemmin toiminut mikrotukena. Aikaisemmin palkkani maksettiin sivutoimen verokortilla ja se oli suuruudeltaan jokseenkin lähinnä vain nimellinen. Yrityksen perustettuani sanoin kuitenkin irti tämän (suullisen) sopimuksen ja jätin tarjouksen mikrotuen järjestämisestä yritykseni nimissä. Luonnollisesti hieman kohtuullisemmalla korvauksella varustettuna. Hallituksen puheenjohtajalta sain vain vastauksen: "Kiitos tarjouksesta palataan asiaan."

Noh, mitään korvausta en siis tulisi tämän tapauksen hoitamisesta saamaan, mutta vasta äskettäin puhelimen ääneen herättyäni en kyennyt tätä sinänsä edes tarkemmin ajattelemaan, vaan päätin heti suoraan auttaa langan toisessa päässä olevaa hätääntynyttä toimistosihteeriä.

Ko. yrityksen toimistolla ei päässyt millään tietokoneella nettiin tai sähköpostiin. Neuvoin pikaisesti toimistosihteerille DSL-päätteen sijainnin ja opasti ottamaan virtajohdon hetkeksi irti seinästä. Tämän seurauksena internet-yhteys sitten korjaantuikin. Puhelun kesto 3min 30sek.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti